Bliv Krav Maga instruktør

Vores General Instructor Course (GIC) er kendt for at være den mest omfattende Krav Maga uddannelse i verden i dag. Kurset afholdes mange steder i verden og er leveret af vores meget erfarne International- og Global Team.

GIC er opdelt i tre dele og er på sammenlagt ca. 190 timers (24 dage) undervisning og træning i teknik og formidling af Krav Maga. GIC vil udvikle dine fysiske Krav Maga færdigheder og kombinere dem med evnen til at undervise andre gennem et omfattende coaching-program.

For at gennemføre kurset skal du ved afslutningen af hver del vise, at du er i stand til at opfylde de krav, der stilles til vore kursister. Ved afslutningen af kurset bliver du testet i undervisning af andre samt i dine egne Krav Maga færdigheder. Består du, modtager du en Graduate-grad passende til dit tekniske niveau samt et “eksamensbevis”, som viser, at du er certificeret Krav Maga Global instruktør, og at du er godkendt af KMG’s Chief Instructor, Eyal Yanilov.

Forudsætninger for KMG Instruktører

For at komme med på GIC skal du sende en ansgøgning til Krav Maga Global – Denmark og godkendes af den danske director, Jes Sørensen. Samtidig skal du opfylde følgende krav:

Erfaring

 • Min. alder: 20 år.
 • To års erfaring med Krav Maga og min. Practitioner Level 4.
 • Anbefaling fra en nuværende KMG instruktør.
 • Alternativt: Fire år i en anden kampsport (gerne MMA, kick- eller thaiboksning) med gode evner indenfor slag og spark.
 • Undervisningserfaring.

Er du Krav Maga instruktør fra anden organisation og ønsker at undervise hos Krav Maga Global, så skal du opfylde følgende:

 • Samme som ovenfor samt have erfaring fra en accepteret Krav Maga organisation.
 • Bestå adgangstesten for at vise dit niveau.

Personlige egenskaber

 • God fysisk form og en sund psyke.
 • Ren straffeattest.
 • Evnen til at betale for kurset.

Godkendelse

Send din ansøgning sammen med et kampsports-CV til KMG-DK på info@kravmaga.dk. Hvis vi finder, at det tilsendte er interessant, så kontakter vi dig for en uforpligtende samtale, hvor vi lærer dig lidt bedre at kende. Derefter inviteres du til at træne med os nogle gange, så vi kan se, hvordan du begår dig i træningsmiljøet samt, hvordan dit niveau er rent teknisk og fysisk.

Omskolingskursus

Krav Maga Global erkender, at der er mange Krav Maga organisationer over hele verden, og vi oplever, at mange instruktører har henvendt sig til os med henblik på at flytte fra deres organisation til Krav Maga Global. Ved at deltage i KMG omskolingskurset kan du erhverve uovertruffen viden og erfaring fra den mest professionelle Krav Maga organisation i verden. Omskolingskurset er skræddersyet til dem, der allerede er instruktører i andre Krav Maga organisationer, og som ønsker at styrke deres viden, opgradere deres skole/klub og antal elever, dyrke deres sociale netværk og forbedre deres Krav Maga færdigheder.På vores omskolingskursus vil du blive undervist af KMG’s Global Team og International Team instruktører, og de vil udfordre dig med opdateret pensum fra Practitioner- og Graduate Levels.Kunne du tænke dig at vide mere om vores omskoling er du meget velkommen til at kontakte KMG-DK via info@kravmaga.dk.

Instruktør Opdateringer

Når du er blevet en instruktør hos Krav Maga Global kræver vi, at du deltager på flere instruktør opdateringer hvert år. Dette er for at sikre, at du modtager den nødvendige træning samt for at give dig de seneste opdateringer indenfor teori, teknik samt generel udvikling indenfor Krav Maga Global. Krav Maga Global’s løsninger udvikler sig konstant baseret på virkelige erfaringer og feedback fra hele verden.For en oversigt over vores instruktør opdateringer i Danmark kan du se vore events. Klik her for at se de internationale events.

Videre uddannelse som instruktør i KMG

KMG tilbyder en lang række instruktørkurser med specifikke emner. Disse kan tages, når man har gennemført GIC. Af “viddereuddannelser” kan bl.a. nævnes:

 • KIC – Kids’ Instructor Course
  Unik tilgang til undervinsing af børn i Krav Maga. KIC er et af de sjoveste, men også fysisk hårdeste kurser vi kan tilbyde. Det er 5 dage med Krav Maga undervist i børns øjenhøjde.
 • WIC – Women’s Instructor Course
  Instruktørkursus, der er 100% målrettet undervisning af kvinder. På dette kursus lærer deltageren at forstå de udfordringer, som er helt unikke for kvinder, når det kommer til fysiske konflikter.
 • LEIC – Law Enforcement Instructor Course
 • MIC – Military Instructor Course
 • CPIC – Close Protection Instructor Course

Vil du gerne vide mere om vore instruktørkurser, og hvordan du kommer i gang, så er du velkommen til at kontakte os.

DET SIGER ANDRE OM GIC

KMG-UK

 

KMG-AU