Krav Maga er udviklet til at opfylde de specifikke behov og krav som stilles af forskellige typer af individer. Krav Maga for kvinder er således kendetegnet ved en effektivitet, der giver den nødvendige beskyttelse mod voldelige, seksuelle og kriminelle angreb.

Hos Krav Maga Global har vi løbende forskellige arrangementer, som udelukkende er for vore kvinder. Træningen tager udgangspunkt i problemstillingerne, som kvinder oplever ifm. trusler og vold, og de følelser, som opstår og måske hindrer hende i at agere korrekt og prompte. Arrangementerne varierer fra sted til sted. Eksempelvis findes ugentlige hold, der kun er åbne for kvinder. Der findes kortere, mere intensive forløb over nogle uger, og der findes 1-2 dages events kun for kvinder.

Så føler du, at du enten gerne vil krydre din normale træning med emner, der styrker dine evner, og underbygger din træning, så er dette helt sikkert en god løsning.

Det kan også være, du synes, det kan være svært at komme i gang med træningen fordi du har en forestilling om, at de blandede hold er for hårde, materialet er for svært, og at du måske ikke vil være god nok. Så kan du roligt starte på dette hold, og så finde vejen til de blandede hold.

Vores vision er, at alle kvinder lærer at forsvare sig selv og dem de har kære, og vores mission er at gøre dette gennem let tilgængelig træning med instruktører, der er uddannede i at undervise kvinder i selvforsvar og som kan sætte sig ind i de unikke problemstillinger, som kun kvinder oplever.

Vil du gerne vide mere er du meget velkommen til at sende os en mail eller ringe til os.