Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Samtykke til behandling af personoplysninger:>

Når du har tilmeldt dig på BlivStærk.Nu giver du automatisk samtykke til, at vi må sende dig e-mails med nyhedsbreve, artikler, tilbud m.v.

Oplysninger om dine køb samt dine informationer bliver behandlet hos os så længe, det er relevant. Praktisk betyder det, at vi holder på dine data indtil du har gjort os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at være medlem/have et abonnement hos BlivStærk.Nu.

Behandling af personoplysninger ifm. køb:

Når du handler hos BlivStærk.Nu, har du i den forbindelse indtastet en række personoplysninger, særligt:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Betalingsoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger ifm. ekspedering er ordrer, da det er nødvendigt for, at vi kan gennemføre ordren og – i tilfælde af bestilling af fysiske varer – at vi kan sende varerne til dig. Endvidere skal vi kunne dokumentere handlen ifm. regnskaber, hvor vi iflg. lovgivningen skal gemme data i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt varer til levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til 3.-part (fragfirma).

Datasikkerhed:

Vi behandler altid dine data fortroligt og sikkert i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil udelukkende blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

  • Dine betalingsoplysninger (Stripe.com)
  • Dine køb (Memberpress, Woocommerce og Navision)
  • Håndtering af nyhedsbreve via e-mail (Active Campaign)
  • Håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og ventelister (Ninjaforms og Zapier)

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan til enhver tid kontakte os og få oplyst, hvilke af dine data, vi ligger inde med. Du skal blot tage kontakt til os på

Biering & Co. ApS
CVR-nr.: 39530821
Vølundsgade 29, 1.th
2200 København N
Tlf.: +45 27 822 833
E-mail: info@blivstaerk.nu

Skulle der være fejl i vores oplysninger, kan du altid henvende dig og bede om at få dem rettet, så de er korrekte. Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at klage over Biering & Co. ApS’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies:

Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

https://minecookies.org/cookiehandtering (åbner i nyt vindue)

Formål med cookies på vores website:
  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.
Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google Analytics
  • Facebook

Gør som mere end 2.500 andre

Tilmeld dig vores mailing liste og modtag vores gratis e-bog, hvor vi skyder 10 typiske myter om Krav Maga ned.

Vi lover dig, at vi ikke spammer dig, og du kan nemt framelde dig listen igen.