Krav Maga Global

Krav Maga Global (KMG) blev grundlagt i 2010 af Eyal Yanilov, som en global infrastruktur og organisation, hvis formål er at sprede Krav Maga til hele verden i en mere struktureret form end tidligere kendt og med den højeste kvalitet for øje. Under Eyal Yanilov’s ledelse arbejder et nøje udvalgt team af professionelle instruktører kendt som Global & International Team med at levere undervisning til Krav Maga instruktører, eksklussive kurser og workshops samt specialuddannelser af bl.a. politi og soldater verden over.

Krav Maga Global er anerkendt som den mest professionelle og internationalt aktive Krav Maga organisation i verden, og har opbygget tætte samarbejder med professionelle og civile udøvere og brugere af Krav Maga.

  • Vores hovedkvarter ligger i Israel og drives af en professionel stab, som sikrer en moderne og up-to-date organisation.
  • Mange militære og politienheder har adopteret Krav Maga som deres foretrukne system til selvforsvar og nærkamp og har samtidig valgt Krav Maga Global som deres leverandør af undervisningen.
  • Krav Maga Global er repræsenteret i mere end 60 lande og har ca. 2.000 instruktører på verdensplan.
  • Med vores unikke system og dygtige instruktører leverer Krav Maga Global det højeste vidensniveau og den bedste Krav Maga uddannelse tilgængelig.
  • Vore civile og vore specialicerede instruktørkurser er leveret med den højeste standard. Dermed garanterer vi, at deltageren modtager ekseptionel træning og professionel support.
  • Krav Maga Global supporterer elever, instruktører og school owners med materialer, viden omkring Krav Maga-relaterede emner til konflikthåndtering og det at drive en Krav Maga Global affilieret skole med hvad der til hører.

Krav Maga Global’s værdier

KMG har, som en af de eneste Krav Maga leverandører et klart defineret og nedskrevet sæt af værdier. De er med til at sikre, at modtageren af vores undervisning holdes fri fra instruktører med tvivlsomme karakterer, lav empati, lav integritet og løst syn på lovgivning.

Vil du gerne vide mere om Krav Maga Global og hvordan du kommer i gang med at lære Krav Maga hos os, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan du kan blive instruktør hos Krav Maga Global?